Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Furaje incendiate la Vârteşcoiu


O persoană rău intenționată a incendiat furajele unui bărbat din comuna  Vârteșcoiu. Incendiul a fost anunțat miercuri seara, iar la proprietatea lui Vasile C. a ajuns un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Au ars aproximativ o mie kilograme de furaje.
Acesta nu este singurul incendiu la care au intervenit pompierii. 
Incendiul de la Å¢ifești a cuprins locuința lui Valentin Z., miercuri. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau cu violență la acoperișul casei. Pompierii spun că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau izolat necorespunzător.
Pompierii adjudeni s-au deplasat la Sascut, pentru a lichida un incendiu izbuncnit la proprietatea lui Neculai V. A ars acoperișul casei, flăcările fiind provocate de un coș de fum deteriorat. 
Ieri dimineață, Emilia R., din Câmpineanca, a cerut ajutorul pompierilor, după ce casa i-a luat foc, în urma unui scurtcircuit electric. Datorită intervenției prompte, s-a reușit împiedicarea extinderii incendiului la întreaga locuință. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?