Ediția: Duminică 23 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Duminică 23 iunie 2024. Nr. 6654

Cum să bem sănătos?


Apa îndeplinește foarte multe funcții în corp, de aceea este nevoie de o „aprovizionare” suficientă pentru necesitățile organismului

Alcoolul
Este bine și chiar indicat de către medici ca la o masă pe zi (prânz sau mai degrabă cină) să savurăm un pahar cu vin. De asemenea, nu este nimic rău dacă la o petrecere sau când stăm la masă cu prietenii la sfârșitul unei săptămâni obositoare să bem o bere sau două. Alcoolul reprezintă o componentă importantă a societății noastre, fiind de asemenea și o temă dezbătută foarte des în public. Cu precădere, se vorbește despre tineri și consumul de alcool, deoarece aici există probleme uneori foarte grave.
Foarte des se pune întrebarea „Ce cantitate de alcool îi poate dauna organismului?”. De asemenea, este bine să știm dacă într-adevăr un pahar de vin roșu este recomandat pentru sănătatea noastră și dacă are un efect protector asupra inimii. Aceste presupuneri nu sunt încă dovedite. Există o sumedenie de studii cu privire la această temă: alcoolul și sănătatea.
Totuși, dacă alcoolul are sau nu are o influență pozitivă asupra organismului nostru este un subiect controversat. Pe de altă parte, este clar și dovedit faptul că o cantitate mare de alcool poate dauna sănătății, iar în unele cazuri se poate ajunge chiar la decese. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?