Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

Violeta Bogdăneanu, cititoare fidelă „Monitorul de Vrancea“


Câștigătoarea concursului „Rețete delicioase”, organizat de cel mai citit cotidian din județ „Monitorul de Vrancea”, a intrat ieri în posesia premiului, constând în setul de oale de inox de la Spartacus. Violeta Bogdăneanu, din Livezile, comuna Vizantea-Livezi, s-a prezentat la sediul redacției cu cel mai mare fan al „drobului de pui”, respectiv fiica sa, de numai un an și șase luni. Câștigătoarea s-a declarat încântată de premiul oferit de „Monitorul de Vrancea”. Ne-a mărturisit că a mai fost premiată pentru fidelitatea sa, ca cititor, cu un filtru de cafea. „M-am gândit să particip din nou. Când am câștigat filtrul, a fost prima oară în viață când am câștigat ceva. „Drobul de pui” cu care am câștigat concursul de față îl gătesc mai mult la zile mari. Îl fac cu o zi înainte, pentru ca să îl pot tăia. Este și gustos și aspectuos. Se apropie ziua fetiței mele și cred că o să-l gătesc din nou. Sfătuiesc gospodinele dacă au o rețetă interesantă, să o trimită nu numai pentru premiu, ci poate și ca un schimb de rețete”, ne-a spus Violeta.
Femeia are 27 de ani și de meserie este cadru didactic, numai că în prezent se află în concediu de creștere a copilului. A predat istorie și geografie.
În noile oale, primite ca premiu, spune că va pregăti o zacuscă din legume și compot de struguri negri, care îi place enorm micuței sale.
Bucătarii restaurantelor „Il Piacere”, „Casa Veche” și „AmaDeus”, respectiv Iuliana Andrei, Mihai Tudorache și Liliana Zlotea, au constat că rețetele Violetei sunt delicioase. Cele două bucătărese au ales drobul de pui, iar Mihai a ales o rețetă cu mușchi de port, propusă tot de Violeta.
Concursul „Rețete delicioase” continuă. Cei care iubesc să gătească ne pot trimite rețetele preferate, iar pe 15 septembrie pot câștiga un servici de masă, din porțelan, cu 20 de piese. Concurenții trebuie să trimită rețete noi, pentru că cele trimise deja nu vor mai intra în concurs. Numele câștigătorului celei de-a doua serii a concursului nostru va fi publicat în „Monitorul de Vrancea” din data de 16 septembrie 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?