Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Iubitele excentricului Lord Bath s-au bătut pentru afecţiunea acestuia


Una dintre ibovnicele geloase ale excentricului milionar britanic de 79 de ani, Lord Bath, s-a încăierat cu o altă iubită a acestuia, căreia i-a spart nasul în lupta pentru afecțiunea bătrânelului. Ibovnica virulentă a fost arestată de polițiștii britanici după ce i-a spart nasul rivalei sale în dragoste. Poliția a fost alertată și chemată de urgență la reședința milionarului excentric Lord Bath, deoarece acolo ar avea loc un conflict domestic violent. Ofițerii ajunși la fața locului au găsit acolo două femei care se băteau pentru afecțiunea lui Alexander Thynn, al șaptelea marchiz de Bath, în vârstă de 79 de ani, cunoscut pentru practicarea poligamiei. Una dintre femei a fost arestată fiind suspectată de vătămare corporală, în vreme ce cealaltă a fost dusă la spital cu tăieturi și nasul spart.
Sursa publicației citate a arătat că două femei neidentificate se băteau pentru a stabili cine va dormi cu „iubărețul” în acea noapte. „Evident argumentele au devenit lovituri și alte agresiuni, dar pe Lordul Bath nu l-a interesat deloc. În vreme ce una dintre femei îi explica faptul că este nevinovată în legătură cu situația apărută, el i-a replicat să se descurce pentru că el se bagă în pat”, a declarat sursa publicației citate.
Lordul Bath este un descendent al istoricului roman Tacitus și este recunoscut pentru viziunea sa asupra poligamiei, el făcând dese referiri la amantele din trecutul său. Dormitorul excentricului milionar este tapetat cu numeroase scene din Kama Sutra, pe care le-a pictat personal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?