Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

158 de locuri de muncă disponibile


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea a identificat, pentru săptămâna 11-18 mai, 158 de locuri de muncă vacante. Oferta cuprinde posturi în domenii ca fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, prestări servicii și meserii. Cele mai multe locuri de muncă vacante au fost declarate de agenții economici din confecții care angajează nu mai puțin de 125 de muncitori pentru posturi ca confecționer-asamblor articole din textile, croitor și muncitor necalificat. Cele mai bune locuri de muncă sunt pentru contabil, funcționar administrativ și amanetar.
Urmează posturi pentru cei care se pricep la meserii precum ospătar, electrician, sudor, lăcătuș mecanic și laminator de benzi la rece. Totodată, locuri de muncă se găsesc și pentru femeie de serviciu și muncitor necalificat la ambalat produse solide și semisolide.
Cei care vor să treacă granița pentru a câștiga mai bine pot aplica pentru un post din Spațiul Economic European. Å¢ările care așteaptă forță de muncă sunt Danemarca, Belgia, Ungaria, Spania și Republica Cehă. Joburile sunt pentru inginer proiectare hardware, inginer validare sofware și hardware, inginer calitate, electromecanic sudor și lucrător în ferme. Cei care sunt interesați de un loc de muncă în județ sau în străinătate pot consulta oferta de locuri de muncă la sediul AJOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?