Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Daruri pentru copiii Centrului Educaţional Focşani


Elevii claselor a X-a I și J, a XI-a F și a IX-a E de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” au dăruit dulciuri, sucuri, articole de îmbrăcăminte și jucării prichindeilor ce frecventează Centrul Educațional de Zi pentru Co-piii Exploatați prin Muncă Focșani din cadrul DGASPC Vrancea. Colecta a fost făcută de elevi sub coordonarea profesorilor Corina Giurcă, Elena Deju precum și a bibliotecarei Zamfira Stoica de la unitatea de învățământ amintită. Nu este pentru prima dată când elevii și cadrele didactice de la acest Colegiu vin în sprijinul micuților ce beneficiază de servicii în acest Centru, gestul lor devenind deja tradiție. „Le dorim copiilor o primăvară frumoasă și veselă.
Noi nu i-am uitat, știm că au o si-tuație familială foarte grea și dorim să le facem, atât cât ne stă în putință, copilăria mai fericită… Deja am început să ne organizăm astfel încât să îi vizităm și cu prilejul Sărbătorilor Pascale când le vom aduce și alte daruri”, a declarat profesoara Elena Deju.
Beneficiarii Centrului Educațional de Zi din cadrul DGASPC Vrancea provin din familii nevoiașe care nu au posibi-litatea de a le oferi toate cele necesare frecventării cursurilor școlare.
La Centru ei primesc rechizite, o masă caldă zilnic precum și servicii de asistență socială și psiho-educaționale care au ca scop prevenirea abandonului școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?