Ediția: Sâmbătă 22 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Sâmbătă 22 iunie 2024. Nr. 6654

Papanaşi prăjiţi


Ingrediente:
400 g brânză de vaci
1 ou
o lingură zahăr
90 g făină
1/2 pachet praf de copt
o lingură griș
coajă de lămâie
1 zahăr vanilat
ulei pentru prăjit
dulceață
frișcă
 
Mod de preparare:
Amestecăm brânza cu zahărul, oul, coaja de lămâie și vanilia apoi adăugăm făina și grișul. Modelăm bile, cu mâna înfăinată, le așezăm pe o tavă tapetată cu făină și apăsăm pe mijloc pentru a obține un orificiu. Încingem uleiul în tigaie, rumenim papanașii pe ambele părți, apoi îi scoatem din tigaie pe un șervet de hârtie. Servim simpli sau cu dulceață, smântână, frișcă sau pudrați cu zahăr farin.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?