Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Şerban Huidu este în continuare la Terapie Intensivă


Åžerban Huidu a rămas internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din Innsbruk, deși era prevăzut ca acesta să fie mutat într-un salon în cursul zilei de marți, însă realizatorul TV se simte bine și medicii sunt mulțumiți de modul în care evoluează starea lui. Mutarea lui Åžerban Huidu de la Terapie Intensivă a fost amânată, potrivit informațiilor prezentate în jurnalul de știri de la ora 18.00 de la Prima TV.

Realizatorul TV ar fi trebuit să fie transferat marți într-o rezervă a spitalului din Innsbruk, însă medicii au fost de părere că nu este încă momentul pentru ca Huidu să fie mutat. Totuși, Åžerban Huidu se simte bine, glumește și abia așteaptă să părăsească spitalul.
Alături de acesta se află în continuare soția sa, Cristina, și fratele lui, Vlad. Aceștia îl vizitează pe Åžerban Huidu la intervale scurte de timp, pentru a nu-l obosi.
„Este în continuare la  Terapie Intensivă, dar într-o zonă mai liniștită (…) Am fost la el, am făcut niște glumițe, e ok. Este o evoluție extraordinar de bună de ieri până azi. Vorbește, face glume, răspunde la glume. Mănâncă, bea, e foarte agitat, se mișcă în continuu și vrea să se dea jos din pat”, a declarat Vlad Huidu. El a precizat că fratele lui, Åžerban, a răspuns foarte bine la toate testele. „Medicii sunt extrem de mulțumiți de cum evoluează starea lui”, a mai spus Vlad Huidu.
Miercuri, realizatorul TV Åžerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea stațiunii. El a fost menținut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigații medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?