Olimpiade la limbile romanice

0
445


Elevii de clasele a VII-a și a VIII-a, pasionați de tainele limbii franceze cât și elevii de liceu care au obținut rezultate satisfăcătoare la etapele pe școală sunt așteptați să își etaleze cunoștințele în cadrul etapei locale, ce se va organiza în cursul lunilor ianuarie – februarie 2011.
Etapa județeană pentru elevii de liceu a fost stabilită deja pentru data de 12 martie, în cazul elevilor de gimnaziu aceasta având loc cel mai probabil tot în luna martie, urmând a se stabili în cel mai scurt timp și ziua exactă a desfășurării olimpiadei. Elevii de liceu vor susține etapa națională a olimpiadei de limba franceză în perioada 17 – 22 aprilie, la Alba Iulia. Etapa județeană a olimpiadei la limba ita-liană se va susține în cursul lunii februarie a anului ce vine. În cazul elevilor de liceu care vor să își demonstreze veleitățile de buni vorbitori ai limbi țării unde s-au născut Pizza și pastele vor susține etapa județeană a olimpiadei în data de 15 ianuarie. În zilele de 1 – 5 februarie va fi organizată faza națională a olimpiadei la limba ita-liană. Pe 15 ianuarie este programată și etapa județeană a olimpiadei la limba spaniolă.
Aceasta este adresată elevilor de liceu pentru că faza județeană a olimpiadei de limbă spa-niolă pentru elevii de clasele a VII-a și a VIII-a va avea loc în februarie, la București, însă nu se știe cu precizie ziua. Etapa județeană a olimpiadei la limba portugheză pentru elevii de liceu va avea loc în data de 15 ianuarie la București.
În zilele de 1 – 5 februarie la Craiova va avea loc etapa națională a olimpiadei de portugheză pentru elevii de liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here