Directoarea Cosma reclamată la superiori

0
379


Directoarea Grădiniței nr.16 din Focșani, Lenuța Cosma, acuzată că se adresează necuviincios părinților, a fost reclamată verbal, ieri, la Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea.
Părinții revoltați de atitudinea managerului au refuzat să depună o sesizare oficială, însă s-au plâns inspectorilor de tratamentul necuviincios pe care Lenuța Cosma îl aplică uneori. Cristina Mazilu, inspector pentru învățământul preșcolar, a ascultat nemulțumirile mămicilor și a dat asigurări că va demara o anchetă pentru a vedea cu exactitate cum se prezintă situația. „Astăzi (ieri – n.r.) au venit mai multe mame la Inspectoratul Åžcolar care mi-au adus la cunoștință lucruri care se petrec la Grădinița 16. Nu au dorit să depună sesizare scrisă însă în cel mai scurt timp vom demara o anchetă pentru a vedea situația reală a problemei. Până acum nimeni nu s-a plâns vreodată că ar fi acolo probleme”, a declarat Cristina Mazilu inspector pe învățământ pre-școlar. Cătălina Dumbravă, mama unei fetițe din grupa pregătitoare de la Grădinița 16, susține că a fost umilită de directoarea Cosma care i-a solicitat să plătească banii pentru masa copilului pentru luna ianuarie înainte de termenul stabilit, adică 16 decembrie.
Femeia a ajuns cu o zi mai târziu cu suma solicitată însă directoarea, supărată din cale afară pe situație, a decis să nu accepte niciun compromis. Nu doar Cătălina Dumbravă susține că este tratată necuviincios de directoare.
Alți părinți se arată la fel de indignați de atitudinea acesteia. Cu toate acuzațiile la adresa ei, directoarea Lenuța Cosma susține că este nevinovată și că niciodată nu și-a permis să ridice tonul în fața părinților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here