Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

„Cu Păcală“ la un „brad inimos“


Peste 250 de copii au râs, au aplaudat și s-au bucurat, ieri, la spectacolul pus în scenă de actorii Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani, intitulat „Cu Păcală”. Piesa de teatru la care au fost invitați cei mici a încheiat Campania caritabilă ce a fost derulată de SC „Zanfir” SNC în perioada 1-21 decembrie a.c. Prin această campanie, copiii care veneau în cele cinci supermarketuri din urbea noastră, cu părinții la cumpărături, au fost îndemnați să dăruiască în urnele special amenajate, câte o jucărie care să ajungă la prichindeii mai puțin fericiți. Astfel, foarte mulți copii care au intrat în supermarketurile „Zanfir” au primit inimioare de carton pe care le-au pictat cum au dorit și pe care mai apoi, le-au agățat pe ramurile brăduților după care au lăsat câte o jucărie în urne. Gestul lor generos a fost răsplătit cu un bilet la spectacolul de teatru ce a avut loc ieri, de la orele 11.00.
Ca urmare a donațiilor făcute de micuții Focșaniului s-au adunat zece saci cu jucării care au ajuns la beneficiarii Centrului Educațional de Zi pentru Copiii Exploatați prin Muncă, Adăpostului Temporar pentru Copiii Abuzați precum și la cei ocrotiți, împreună cu mamele lor, în Centrul Maternal Focșani, centre din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea. Bucuria acestor copii mai puțin norocoși, la vederea jucăriilor, a fost de nedescris, cu atât mai mult cu cât unii nu au avut niciodată jucării iar alții au recunoscut că le-au privit doar prin vitrine… Alături de copiii din comunitate, au participat la spectacolul de ieri și cei care au primit jucăriile de care nu s-au despărțit nici în fotoliile sălii de teatru.
Acțiunea caritabilă a firmei „Zanfir” este cu atât mai remarcabilă cu cât se știe că foarte multe alte societăți comerciale nu se gândesc, în această perioadă, decât la cum să câștige cât mai mulți bani. Campania de colectă de jucării derulată de SC „Zanfir” SNC și-a propus atât să dezvolte spiritul generozității la copiii din familii cât și să bucure micile suflețele cărora le-a fost sortit să cunoască mult prea devreme necazul. Astfel, Sărbătoarea Nașterii Domnului va fi, cu siguranță, plină de lumină și veselie pentru toți cei care, în această inedită campanie, au primit și au dăruit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?