Serbare la Colegiul Tehnic „Ion Mincu“

0
456


Elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani au susținut, ieri, o serbare, prilejuită de apropierea sărbătorilor de iarnă, sub genericul „Vis de iarnă”. Zeci de elevi au răspuns prezent la activitatea care   s-a dorit a fi cadoul perfect pentru cadre didactice și colegi. Adolescenții au interpretat colinde și au dansat spre deliciul tuturor celor ce au venit să le admire prestația. Iar printre oaspeți s-a numărat și un grup de elevi și cadre didactice de la Åžcoala din Mera.
Tot ieri, au fost premiați și elevii a căror clasă a fost cea mai frumos decorată. Mult râvnitul premiu a fost oferit elevilor clasei a XI-a B. Serbarea „Vis de iarnă” a fost organizată cu sprijinul profesorilor Voicuța Voicu, Manuela Petrea, Ionuț Apostol și Gabriela Bardaș.
Cu aceeași ocazie, elevii au făcut și o colectă de bani și rechizite, pe care le-au dăruit elevilor sărmani din comuna Gura Caliței, satele Babanu și Plopu. Activitatea de oferire de daruri în care s-au implicat elevii cu suflet mare ai Colegiului Tehnic „Ion Mincu” a purtat numele „Åži noi putem dărui”. La toate aceste acti-vități susținute de elevi și profesori a fost alături și profesorul Vasile Lupu, directorul Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here