Sanitarii s-au transformat în Moş Crăciun

0
203


Elevii Åžcolii Sanitare „Hipocrate” din Focșani au dat dovadă că au inimă mare, iar acum, în prag de sărbători, au mers încărcați de daruri la bătrânii aflați în grija Căminului pentru Persoane Vârstnice din Focșani. Darurile, constând în dulciuri, fructe, haine, dar și alte bunuri, au fost oferite prin generozitatea elevilor, care au contribuit din puținul lor pentru a le aduce un strop de bucurie și speranță bătrânilor.
Gestul plin de sensibilitate al celor de la Åžcoala Sanitară „Hipocrate” nu se va opri aici. Daruri vor împărți și micuților aflați la Centrul Maternal din Focșani. Hăinuțe, jucării și dulciuri vor fi oferite cu ge-nerozitate copiilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă. „Ne-am gândit la oamenii cu nevoi și încercăm să le oferim un zâmbet dar și să îi încântăm cu prezența noastră și să îi bucurăm în preajma sărbătorilor de iarnă”, a declarat Cristina Nedelcu, directorul Åžcolii Sanitare „Hipocrate”.
Activitatea face parte   dintr-un mai amplu proiect, intitulat „Moș Crăciun există”, susținut de directorul Cristina Nedelcu, alături de președinții fiecărei clase din cadrul unității de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here