Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Logan de poliţie, lovit de o Dacia


Un autoturism marca Dacia Logan Break, ce aparține IPJ, a fost tamponat, joi, de o Dacia, condusă de o femeie din Focșani. Eugenia G., de 59 de ani, din Focșani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, nu  s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a intrat în coliziune cu autotu-rismul Logan condus regulamentar de un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Focșani, aflat în timpul serviciului. În urma evenimentului, au rezultat numai pagube materiale.
Un alt incident, de această dată cu victime, s-a produs pe strada Republicii din Adjud. Toader S., de 57 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, nu a acordat prioritate de trecere la doi tineri de 17 ani, din Homocea și Ruginești, care traversau strada prin loc marcat corespunzător. În urma impactului, cei doi au fost răniți ușor. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
În aceeași zi, pe strada Cuza Vodă, din Focșani, Grigore B., de 51 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Daewo-Cielo, nu i-a acordat prioritate de trecere Gherghinei B., de 45 ani, din Focșani, angajată în traversarea străzii pe marcajul pietonal, accidentând-o ușor.
Aseară, la Bizighești, trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. Potrivit polițiștilor, șoferul unui Renault, în timp ce efectua o depășire, a acroșat autoturismul din fața sa, a pătruns pe contrasens, apoi s-a răsturnat pe câmp. Trei persoane au ajuns la spital pentru investigații. Circulația în zonă a fost oprită câteva minute.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?