Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Bătaie între zilieri la Străoane


Doi bărbați, unul din Neamț, celălalt din Tecuci, județul Galați, care muncesc ca zilieri pe raza comunei Străoane, s-au luat la bătaie din senin, iar unul dintre ei a ajuns la spital. Agresiunea a fost comisă marți seara, la ora 20.00.
Polițiștii din Străoane au fost sesizați cu privire la faptul că Ioan S., de 32 de ani, din comuna Valea Ursului, județul Neamț, a fost victima unei agresiuni comisă de Gheorghe S., de 35 de ani, din Tecuci, județul Galați. Polițiștii spun că între cei doi nu exista un conflict mai vechi, agresiunea fiind comisă în urma unui conflict spontan.
Bărbatul din Neamț a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, iar medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă fronto-parietală prin agresiune, el fiind ținut sub observație. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă agresiunea și în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, se vor lua și măsurile corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?