Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Gala Crucii Roşii, la cea de-a treia ediţie


Crucea Roșie Română, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune organizează, în data de 25 septembrie 2010, ediția a III-a a Galei Crucii Roșii. Evenimentul va fi transmis în direct, atît pe TVR 1 cât și pe TVR Internațional, între orele 21.00 – 24.00. Evenimentul este menit să colecteze fonduri pentru a continua proiectul Banca de Alimente, lansat de Crucea Roșie în gala transmisă de TVR în septembrie 2009. Datorită acestui proiect, până în prezent, 12.308 de familii au primit peste 180 de tone de alimente. „În urmă cu un an, lansam proiectul Banca de Alimente pentru a veni în sprijinul celor mai vulnerabili dintre noi. La bilanțul primului an de activitate, cifrele s-au dovedit a fi impresionante și se datorează generozității românilor care au răspuns apelului nostru de solidaritate. Mulțumim donatorilor, partenerilor și, mai ales voluntarilor care au reacționat atât de prompt la inițiativa Crucii Roșii Române. Continuăm să susținem acest proiect, mai ales în contextul economic actual, însuflețiți de convingerea că împreună vom putea să contribuim la împlinirea visului nostru: de a trăi într-o lume fără foame!”, a declarat Mihaela Geoană, președintele Crucii Roșii Române.
Proiectul „Banca de Alimente” presupune colectarea de alimente neperisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, stocarea lor în depozitele Crucii Roșii și apoi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga țară.
„Toți românii își vor putea arăta so-lidaritatea față de semenii lor care suferă de foame. Timp de o lună, numerele de telefon și de SMS vor rămâne la dispoziția telespectatorilor care doresc să contribuie la implementarea acestui proiect umanitar. Liniile telefonice deschise în rețeaua Romtelecom și numărul scurt de SMS 877 (pentru donații de 2 euro/SMS în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote) vor fi deschise până la data de 27 octombrie a.c.. Numerele de telefon din rețeaua Romtelecom la care se pot face donații începând cu 13 septembrie 2010 sunt: 0900 900 902 cu donatii în valoare de 2 euro/apel 0900 900 909 cu donatii în valoare de 10 euro/apel”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?