Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656
Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656

Judecaţi pentru alcoolemii „penale“


Mai mulți șoferi au fost trimiși în judecată de procurori, după ce au „călcat greșit” în timp ce se aflau la volan. Sava H., de 52 de ani, din Milcovul, a fost depistat conducând, deși avea o alcoolemie de 1,45 grame alcool pur în sânge. Fapta s-a petrecut în data de 19 iunie, în timp ce omul șofa deși consumase vin.
În fața judecătorului va ajunge și un student, care în luna martie a acestui an a șofat după ce a băut țuică până aproape a uitat de el. Tînărul de 21 de ani se numește Adrian M. și este din Focșani. Fapta s-a petrecut în data de 25 martie, când a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 2,15 grame la mie alcool pur în sânge. 
Cu o astfel de problemă a fost depistat și Vasile L., de 40 de ani, din Vânători, care a fost oprit în trafic în Focșani, la data de 14 iunie. Omul, care a fost oprit la un control de rutină, avea o alcoolemie de 1,65 grame alcool pur în sânge.
Åži un tânăr cu antecedente penale a fost depistat de oamenii legii băut la volan și a fost trimis în fața instanței. Ionuț P., de 28 de ani, a fost prins băut la volan în data de 13 aprilie, prin Focșani. Băiatul mai are și alte antecedente penale fiind condamnat pentru furturi în perioada minoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?