Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Ziua şi tentativa de sinucidere


Din ce în ce mai mulți vrânceni încearcă să încheie socotelile cu viața. 
Ieri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, a mai ajuns o persoană care a încercat să se sinucidă. Medicii de la Urgențe au avut de tratat un bărbat de 54 de ani, din Jariștea, care după ce a înghițit mai multe pastile, a fost transportat la spital pentru tratament de urgență. După ce a fost stabilizat, bărbatul s-a ales cu o trimitere la psihiatrie, unde medicii speră să-și rezolve problemele.
La UPU a mai ajuns și o fată de 16 ani, din localitatea Garoafa, care a suferit mai multe politraumatisme prin agresiune. Medicii au avut de tratat, în acest caz, un traumatism cranio-facial și o contuzie de umăr. Tânăra a fost, ulterior, internată pentru o zi la Secția de Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean de Urgență.
Medicii de la UPU au mai fost vizitați și de un bătrân de 86 de ani din Răstoaca. După ce a căzut din căruță, acesta s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral închis, lucru care nu l-a determinat să rămână internat. Bătrânul a părăsit unitatea spitalicească pe proprie răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?