Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fonduri europene pentru primăria Odobeşti


Autoritățile din Odobești au lansat, vineri, proiectul finanțat din fonduri europene „Implementarea unui program de managementul documentelor la nivelul Primăriei orașului Odobești și modernizarea acti-vității de lucru cu publicul”. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 250 mii lei, din care 212.500 lei este valoarea nerambursabilă din Fondul Social European și 5 mii lei este cofinanțarea beneficiarului. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013.
„Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității și eficienței furnizării serviciilor publice la nivelul Primăriei orașului Odobești. Scopul proiectului este îmbunătățirea calității și eficienței furnizării serviciilor publice la nivelul Primăriei orașului Odobești, prin implementarea unui sistem de management modern și eficient al documentelor și prin modernizarea activității de lucru cu pu-blicul”, se arată într-un comunicat al Primăriei Odobești.
Grupul țintă al proiectului care se va desfășura în următoarele 12 luni este format din 60 persoane.Principalele activități ale proiectului sunt analiza procedurilor de lucru și a oportunităților de simplificare a procedurilor, implementarea unui program de management electronic al documentelor, instruirea personalului în vederea utilizării acestui program. De asemenea, un grup selectat din cadrul personalului va participa la cursuri de instruire în Relații Publice și Comunicare.
Prin implementarea proiectului va fi îmbunătățită activitatea cu publicul, va fi redus timpul de staționare a lucrărilor, va crește calitatea informației transmise de funcționarii primăriei. De asemenea, vor crește încrederea și gradul de satisfacție a beneficiarilor și va fi generalizat accesul la informație prin utilizarea tehnologiei informatice performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?