Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Incendiu la Panciu


Pompierii din Panciu au intervenit marți, pentru a stinge flăcările care au cuprins un copac aflat pe domeniul public al orașului. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor s-a deplasat la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Panciu. În urma incendiului, au ars trunchiul și coronamentul unui castan.
Cel mai probabil, din primele cercetări efectuate, incendiul a fost provocat de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.
În aceeași zi, pompierii au intervenit și pentru a scoate un câine dintr-o fosă septică, la Garoafa. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care a acționat pentru scoaterea și salvarea animalului căzut într-o fosă septică dezafectată adâncă de doi metri. Pompierii l-au salvat cu ajutorul unei căngi din dotarea autospecialei.
De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru soluționarea a trei situații medicale de urgență.  S-a intervenit în municipiul Focșani și în localitatea Golești. Paramedicii au acționat pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportul pacienților la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, unde au fost preluați de medicul de gardă din cadrul Unității de Primire Urgențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?