Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

I-a căzut cabina telefonică în cap


Un bărbat de 31 de ani, din Urechești, a ajuns miercuri seara la spital, după ce i-a căzut în cap o cabină telefonică. Vladimir Luca ne-a spus că în jurul orei 17.00, a mers la cabina telefo-nică amplasată pe un perete din cărămidă, cu intenția de a da un telefon. Nu a mai apucat să facă acest lucru deoarece cabina s-a desprins din peretele de cărămidă și i-a căzut în cap. Bărbatul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. „Am vrut să dau un telefon și mi-a căzut cabina în cap. S-a desprins pur și simplu din perete. Am fost la spital, am primit îngrijiri medicale și mi-am scos și certificat medico-legal în care spune că am nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale. Am refuzat să rămân internat deși nu mă simt foarte bine. Am discutat deja cu un avocat și voi acționa în instanță compania de telefonie”, a precizat Vladimir Luca.
După investigații, medicii de la Spitalul Județean   l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu plagă contuză vertex și i-au recomandat un examen neurologic în policlinică.
Contactați telefonic de reporterii noștri, reprezentanții Romtelecom au precizat că fac verificări pentru a stabili cum  s-a întâmplat incidentul. „Ne pare rău pentru incidentul produs. În acest moment investigăm cauzele producerii evenimentului dar din primele informații s-ar părea că peretele pe care era fixat telefonul public a fost slăbit de infiltrațiile de apă de la ploile din ultimele zile. Vom ține legătura cu persoana în cauză pentru a clarifica această situație”, a precizat Cristina Popescu, director relații publice Romtelecom. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?