Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Repartizare computerizată la licee


Absolvenții claselor a VIII-a se pregătesc pentru admiterea la liceu. Elevii au completat deja fișele de înscriere, iar acum așteaptă să fie repartizați în învățământul liceal. Până pe 26 iunie sunt verificate fișele de înscriere și corectate eventualele greșeli. Pe data de 29 iunie se va transmite baza de date de la Centrele de Admitere Județene la Centrul Național de Admitere. Repartizarea computerizată va avea loc pe 2 iulie, iar pe data de 3 iulie vor fi afișate în unitățile de învățământ gimnazial listele cu absolvenții repartizați și listele cu locurile rămase disponibile.
Pe 5 iulie va debuta înscrierea candidaților pentru a doua etapă de admitere în învățământul liceal. În data de 9 iulie candidații trebuie să completeze fișele de opți-uni, iar pe 12 iulie va avea loc repartizarea computerizată din a doua etapă a admiterii.
Va mai exista și o a treia etapă de admitere. Aceasta va debuta pe 1 august și se va sfârși pe 11 septembrie, când vor fi transmise datele la Centrul Național de Admitere. Ultima etapă de repartizare nu va fi computerizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?