Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Şedinţe pentru eficientizarea AJOFM


Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) vor organiza mâine, de la ora 10.30, în mai multe localități, bursa serviciilor pentru clienți și parteneri. În Focșani, acțiunea va avea loc la primărie, în Adjud la Casa de Cultură, iar în Panciu tot la primărie.
Åžedința se va desfășura și în mediul rural, la Dumbrăveni, Mera, Valea Sării și Vulturu, la sediile primăriilor din aceste localități.
Prin această bursă se urmărește mediatizarea și promovarea capacității mărite de prestare a întregului pachet de servicii de ocupare, prin intermediul unui capital uman cu competențe dezvoltate. La acțiune vor participa, printre alții, reprezentanți ai AJOFM, agenți economici, autorități, lideri de sindicat, reprezentanți ai patronatelor și potențiali beneficiari de servicii oferite de Agenție. Åžedințele desfășurate simultan fac parte din proiectul „Calitate, Eficiență și Transparență în Serviciul Public de Ocupare” finanțat în cadrul POSDRU 2007 – 2013, Axa 4 – „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?