Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Ambulanţele, reparate din nou la service


Åžoferii autospecialelor din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) nu mai sunt nevoiți să plătească reparațiile mașinilor din banii lor.
Directorul instituției, Cristi Onia, spune că au trecut vremurile când șoferii de pe ambulanțe, de voie de nevoie, plăteau reparațiile cu bani din propriile buzunare. „La ce șosele sunt în județ, mașinile noastre se strică frecvent, iar șoferii au mai plătit și din banii lor reparațiile mai mici sau înlocuirile de piese stricate. Ce-i drept, am avut datorii la service-ul cu care avem încheiat contract, dar problema nu era cauzată neapărat de banii în sine, ci mai curând de faptul că datoria era acumulată pe o perioadă de timp destul de mare”, a declarat Cristi Onia. Acum că s-a mai plătit din datoria către service, mecanicii au reînceput să repare ambulanțele.
Cum angajații de la Serviciul de Ambulanță au datoria, inclusiv pe cea morală, de a ajunge la cetățenii care au nevoie de ajutorul lor, iar multe drumuri din județ sunt pline de gropi, aceștia au mai dat bani pentru reparații și din propriile venituri.
Gestul angajaților de la Ambulanță merită salutat, în condițiile în care nici nu este obligația lor să repare mașinile, iar veniturile salariale și așa mici, le vor fi reduse cu 25%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?