Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Elevii îşi aleg liceele


Elevii care au absolvit clasa a VIII-a, trebuie să își completeze fișa de înscriere cu unitățile școlare liceale pentru care au optat până pe 24 iunie. Pe data de 2 iulie se va face repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat.
Pe 3 iulie se va afișa în fiecare unitate de învățământ lista cu absolvenții repartizați și lista cu locurile libere. „În perioada 17-24 iunie se completează opțiunile de către absolvenții clasei  a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginți. Părinții și elevii trebuie să acorde atenție modului în care completează fișa, în sensul că trebuie să respecte, în scris, ordinea preferințelor, altfel elevii riscă să fie admiși la un alt liceu „, a declarat Maria Lupu inspector școlar general adjunct.
Absolvenții care nu s-au înscris în prima etapă de admitere mai au o șansă în perioada 5-9 iulie când își pot completa fișele de opțiuni iar repartizarea computerizată va avea loc pe 12 iulie. Până pe 15 iulie candidații își depun dosarele la unitățile școlare unde au fost repartizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?