Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Trupul neînsufleţit al lui Jean Constantin, scos din teatru în aplauzele a sute de persoane


Trupul neînsuflețit al actorului Jean Constantin a fost scos din foaierul Teatrului Național din Constanța, în jurul orei 11.30, unde mii de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu.
 
În foaierul teatrului s-a aflat fanfara Forțelor Navale, care a intonat marșuri funebre. De asemenea, foaierul a fost plin de zeci de coroane, trimise de prieteni, admiratori, dar și autorități locale din toată țara.

Sicriul cu trupul neînsufelțit este dus în cortegiu la Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța pentru slujba religioasă, după care va avea loc înmormântarea la Cimitirul Central din municipiu.

Mormântul actorului va fi pe aleea principală a cimitirului, acolo unde și-au aflat odihna veșnică alte personalități ale vieții culturale constănțene, precum Oleg Danovski, sau chiar partenerul de scenă a lui Jean Constantin, Gelu Manolache.

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuința sa de la Constanța, fiind găsit mort, în pat, de către rudele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?