Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Se caută operator preparare băuturi alcoolice şi răcoritoare!


Locurile de muncă din confecții, 134 la număr, domină și în această săptămână în ofertele pe care angajatorii vrânceni le-au făcut în mod oficial, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Patronii vrânceni ar mai avea nevoie de 26 reprezentanți tehnici comerciali, zece menajere, cinci șoferi de autoturisme și camionete, cinci muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide. Se mai caută trei vânzători de ziare și trei brutari, un agent contractări și achiziții (broker mărfuri) dar și un director de instituție publică. Cum căldura a început să își facă simțită prezența se caută și un ope-rator preparare băuturi alcoolice și răcoritoare. Opt țări europene oferă peste 250 de locuri de muncă pentru cei care vor să lucreze peste hotare.
Bulgaria are nevoie de 30 de recepționeri informații clienți, Danemarca are nevoie tot de 30 de muncitori dar în domeniul îngrijirii animalelor (stagiari) în timp ce Suedia oferă posturi pentru un medic chirurg și pentru 30 de animatori turistici în structurile hoteliere. Angajatorii italieni solicită în continuare șase muncitori în bucătărie. Patronii ciprioți sunt responsabili pentru mai mult de jumătate din locurile de muncă din Spațiul Economic European (SEE) și solicită, printre altele, instalatori, electricieni, sudori, brutari și desenatori tehnici.
Oferta locurilor de muncă este valabilă în perioada 26 mai – 2 iunie iar pentru mai multe informații puteți suna la 0237/224667, numărul de telefon al AJOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?