Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Grupul Şcolar „G.G.Longinescu“şi-a prezentat oferta


Grupul Åžcolar „G.G. Longinescu” și-a deschis, ieri, porțile pentru a-și prezenta în fața unui public cât mai numeros, oferta educațională. Cu această ocazie, reprezentanții acestei unități de învățământ au pregătit împreună cu elevii numeroase activități interesante. Pentru început, oaspeții au fost invitați să vizioneze pelicula „Oscar et la dame rose” ce a rulat la bibliotecă pentru ca apoi distracția să se mute în laboratorul de chimie unde a fost organizată o sesiune de referate pe tema „Chimia, prieten sau dușman?”.
De asemenea, elevii clasei a XI-a B, ceva mai dornici de competiție au fost provocați să ia parte la un concurs interactiv de cultură generală despre Uniunea Europeană. Nu au lipsit nici scenetele pline de umor interpretate de elevi, spre deliciul colegilor dar mai ales al profesorilor.
Toate aceste activități au avut un singur scop, după cum au precizat profesorii, acela de a promova oferta școlară în speranța că absolvenții de generală se vor orienta și către un liceu cu profil forestier, extrem de atractiv.
În vizită au venit elevi din județ de la școlile din Năruja, Mândrești, Dumbrăveni dar și elevi din Focșani. Cu toții au făcut un rond al liceului pentru a vedea dacă vorbele profesorilor se adeveresc și în fapte. Coordonatorul proiectelor și programelor educative școlare și extrașcolare din cadrul Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu”,  profesoara Florența Orășanu și directorul Åžtefan Moraru au fost cei care s-au implicat în această acti-vitate. „Scopul acti-vităților noastre este acela de a arăta elevilor, părinților ceea ce se face la noi în cadrul orelor de curs dar și în activitățile extracurriculare. Observăm că se poate și învăța dar mai observăm că ne putem și distra. Suntem destoinici în ambele activități. Am primit vizita elevilor de la mai multe unități de îmvățământ. Au trezit interes ambele specializări pe care le are liceul nostru”, a subli-niat Adriana Holbea, purtătorul de cuvânt al Grupului Åžcolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?