Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Vrâncean accidentat grav pe DN71, tir răsturnat la Câmpuri


Un tânăr de 20 de ani, din Panciu a ajuns în stare critică la Spitalul Floreasca din București după ce mașina în care se afla a fost izbită de un alt autoturism. Accidentul s-a produs miercuri, pe DN71, în județul Dâmbovița iar tânărul care conducea mașina în care se afla vrânceanul a murit pe loc. Tot ieri dimineață, un tir încărcat cu cherestea s-a răsturnat, la Câmpuri, într-un șanț, iar în cădere a distrus porțile și gardurile a doi localnici. Nimeni nu a fost rănit.

Un tânăr de 20 de ani, din Panciu, a ajuns, ieri dimineață, în stare gravă, la Spitalul de Urgență Floreasca după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de un alt autoturism. Accidentul s-a produs pe  DN71 București – Târgoviște, în dreptul localității dâmbovițene Tărtășești. Un tânăr de 24 de ani, din Târgoviște, a murit, iar un altul de 20 de ani, din Vrancea, a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca, din București, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit în plin de o altă mașină al cărei șofer a fugit de la locul accidentului, reiese din declarația purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, inspector Ioana Preda. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul care a provocat accidentul, un tânăr din Giurgiu, fără permis de conducere și care, conform declarațiilor martorilor, se afla în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens și izbind în plin mașina în care se aflau cei doi tineri. „Din primele verificări, mașina în care se aflau cei doi tineri venea dinspre București iar cealaltă mașină din sens opus. La un moment dat, mașina condusă de șoferul din Giurgiu a pătruns pe contrasens, izbindu-i pe cei doi tineri în plin. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul în care se aflau victimele a fost proiectat la câțiva metri în afara părții carosabile. La fața locului au sosit un echipaj de Ambulanță și pompierii de la Descarce-rare. Åžoferul de 24 de ani, din Târgoviște, era decedat, iar celălalt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Panciu, județul Vrancea, pasager în mașină, a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca din București, în stare gravă”, a declarat inspectorul Ioana Preda. Potrivit polițiștilor, în mașina conducătorului auto care a provocat tragedia a fost găsită o sticlă de coniac. Giurgiuveanul, care a fugit de la locul accidentului, a fost identificat, el fiind căutat de polițiști. Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere. Faptele de care este acuzat acesta sunt ucidere din culpă, vătămare corporală, fugă de la locul accidentului, conducere fără permis și, probabil, și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Un tir încărcat cu cherestea s-a răsturnat la Câmpuri

Ieri dimineață, la ora 4.00, un tir încărcat cu cherestea care se îndrepta către Soveja s-a răsturnat la Câmpuri. Acesta s-a prăbușit  peste porțile și gardurile a doi localnici. Cel mai probabil, șoferul tirului, Ioan A., din Piatra Neamț a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat. O parte din încărcătură s-a împrăștiat pe stradă. „Incidentul s-a produs în jurul orei 4.00 dimineața. Din primele cercetări reiese că într-o curbă ușoară, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea părții carosabile. În cădere, acesta a rupt porțile și gardurile a doi cetățeni. Nimeni nu a fost rănit și nici locuințele celor două familii nu au fost afectate. În urma testării s-a constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și apoi vor fi luate măsurile corespunzătoare”, a precizat agent șef principal Coman Tălpan, de la Postul de Poliție Câmpuri. Ieri, până la ora 16.00, tirul încă nu fu-sese luat de la locul accidentului. Urma ca cheresteaua să fie scoasă și apoi acesta să fie ridicat. Proprietarii afectați dar și ceilalți locuitori din zonă s-au speriat foarte tare, mai ales că accidentul s-a produs la o oră la care toată lumea dormea și s-au trezit când au auzit bubuitura. Oamenii ne-au povestit că au auzit o bubuitură puternică și când au ieșit au văzut tirul răsturnat peste gardurile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?