Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Bacalaureatul elevilor din lotul olimpic


Patru elevi din Vrancea vor susține probele de bacalaureat mai repede decât ceilalți colegi pentru simplul motiv că fac parte din Lotul Național Olimpic. Astfel, Remus Florin Citea, Andrei Gaiță, Alin Narcis Alexe și George Bratu Diaconu, toți elevi la Liceul cu Program Sportiv din Focșani, la specializarea Rugby, sunt așteptați să participe la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat ce va avea loc la Slatina. În perioada 6 -7 iunie, candidații se vor putea înscrie la examen, urmând ca pe 8 iunie să aibă loc proba de Limba și Literatura Română scris. Pe data de 9 iunie va avea loc proba obligatorie a profilului, iar pe 10 iunie proba la alegere a profilului. Pe 11 iunie vor fi afișate rezultatele, iar după ora 18.00 se pot depune contestațiile, o zi mai târziu acestea fiind soluționate.
Pentru restul candidaților, probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat vor debuta în data de 28 iunie, când va avea loc prima probă scrisă, cea la Limba și Literatura Română, proba obligatorie a profilului fiind programată pentru data de 30 iunie. Proba la alegere a profilului și specializării este programată să aibă loc pe 2 iulie. Afișarea rezultatelor parțiale se va face pe 4 iulie, până la ora 16.00, iar până cel târziu până la ora 18.00 candidații nemulțumiți de rezultate pot depune contestații. Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 8 iulie.
Cei care nu reușesc să promoveze în cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, mai au o șansă în cadrul celei de-a doua sesiuni, ce va debuta cu înscrierea candidaților în perioada 5 – 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?