Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Ionică Serea nu reuşeşte să iasă din arest


Fostul arbitru de fotbal Ionică Serea, arestat preventiv pentru luare de mită, rămâne în arest. Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat, ieri, pentru a  treia oară, recursul formulat de acesta la decizia de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar, dată de Tribunalul Argeș.
Potrivit reprezentanților Curții de Apel Pitești, fostul arbitru a fost prezent la ședința de judecată, fiind adus încătușat și sub escortă. Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat recursul formulat de Serea, la decizia de respingere a cererii de eli-berare provizorie sub control judiciar dată de Tribunalul Argeș. De această dată, decizia judecătorilor este definitivă.
După pronunțarea sentinței, Ionică Serea a părăsit clădirea Curții de Apel Pitești, fiind dus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.
În 30 aprilie, arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martiș și fostul arbitru Ionică Serea au fost reținuți de procurorii anticorupție, apoi arestați preventiv, pentru 29 de zile, de judecătorii Tribunalului Argeș. Ionică Serea a fost arestat preventiv pentru luare de mită, în timp ce arbitrul de Liga I de fotbal, Marius Martiș, a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare și luare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?