Copil electrocutat în triajul Gării Mărăşeşti

0
1236


Un copil de 11 ani, din Mărășești a ajuns la spital, ieri după-   amiază, cu arsuri pe 65% din corp după ce s-a electrocutat în stația CF Mărășești. Potrivit anchetatorilor, Alexandru B., se întorcea de la fotbal, unde fusese împreună cu alți copii. Din primele cercetări reiese că băiatul s-ar fi oprit în stația CF din Mărășești pentru a se juca și s-ar fi  urcat pe un vagon. În acel moment, s-a apropiat prea tare de linia de înaltă tensiune de 27 de mii de volți și a fost electrocutat.
„Din primele cercetări reiese că minorul a fost lăsat nesupravegheat, s-a jucat la vagoanele din triajul stației CF Mărășești și astfel s-a electrocutat. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul după care vom lua măsurile care se impun”, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Băiatul a fost preluat de urgență de un echipaj de la ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani unde a fost internat la Secția de Terapie Intensivă. Potrivit medicilor, copilul a suferit arsuri de gradul III și IV pe 65% din suprafața corpului și urma să fie trimis la un spital din București. Tatăl copilului, Nicușor Brumă, nu acceptă varianta polițiștilor și spune că ceferiștii sunt vinovați. 
„Copilul meu a vrut să ajungă la stadion să prindă meciul și, ca să ajungă mai repede, a luat-o prin gară că e drumul mai scurt. Acolo a fost văzut de un angajat de la CFR care l-a înjurat iar Alexandru    s-a speriat și s-a suit pe un vagon. Acolo s-a curentat și a căzut după vagon iar ceferistul în loc să vadă ce a pățit l-a lovit cu ciocanul de revizie. Dau eu de ceferist, nu las lucrurile așa”, a declarat Nicușor Brumă, tatăl copilului.
În timp ce tatăl spune că ceferistul nici nu s-a uitat la copilul lui, anchetatorii susțin că cei care au anunțat poliția și ambulanța au fost chiar ceferiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here