Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Copil electrocutat în triajul Gării Mărăşeşti


Un copil de 11 ani, din Mărășești a ajuns la spital, ieri după-   amiază, cu arsuri pe 65% din corp după ce s-a electrocutat în stația CF Mărășești. Potrivit anchetatorilor, Alexandru B., se întorcea de la fotbal, unde fusese împreună cu alți copii. Din primele cercetări reiese că băiatul s-ar fi oprit în stația CF din Mărășești pentru a se juca și s-ar fi  urcat pe un vagon. În acel moment, s-a apropiat prea tare de linia de înaltă tensiune de 27 de mii de volți și a fost electrocutat.
„Din primele cercetări reiese că minorul a fost lăsat nesupravegheat, s-a jucat la vagoanele din triajul stației CF Mărășești și astfel s-a electrocutat. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul după care vom lua măsurile care se impun”, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Băiatul a fost preluat de urgență de un echipaj de la ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani unde a fost internat la Secția de Terapie Intensivă. Potrivit medicilor, copilul a suferit arsuri de gradul III și IV pe 65% din suprafața corpului și urma să fie trimis la un spital din București. Tatăl copilului, Nicușor Brumă, nu acceptă varianta polițiștilor și spune că ceferiștii sunt vinovați. 
„Copilul meu a vrut să ajungă la stadion să prindă meciul și, ca să ajungă mai repede, a luat-o prin gară că e drumul mai scurt. Acolo a fost văzut de un angajat de la CFR care l-a înjurat iar Alexandru    s-a speriat și s-a suit pe un vagon. Acolo s-a curentat și a căzut după vagon iar ceferistul în loc să vadă ce a pățit l-a lovit cu ciocanul de revizie. Dau eu de ceferist, nu las lucrurile așa”, a declarat Nicușor Brumă, tatăl copilului.
În timp ce tatăl spune că ceferistul nici nu s-a uitat la copilul lui, anchetatorii susțin că cei care au anunțat poliția și ambulanța au fost chiar ceferiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?