Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Alarmă de incendiu în tunelul de sub Canalul Mânecii


Traficul trenurilor Eurostar, între Franța și Marea Britanie, a fost întrerupt sâmbătă dimineață din cauza unei alerte de incendiu, circulația trenurilor fiind reluată în unul din cele două tuneluri, în jurul prânzului.

„Reluăm traficul după ce am primit autorizația Eurotunnel”, dar preconizăm că vor mai exista perturbări „din cauza întârzierii acumulate”, a precizat o purtătoare de cuvânt a Eurostar.
O purtătoare de cuvânt a Eurotunnel a declarat că un singur tunel din cele două folosite în mod obișnuit, tunelul Nord, a fost redeschis.
Tunelul pe sub Canalul Mânecii fusese închis după degajarea de fum la un tren ce transporta camioane, ceea ce provocase o alertă de incendiu la scurt timp după ora 6.00 GMT (9.00, ora României).
Pasagerii acestui tren au fost evacuați în zece minute, a precizat Eurotunnel, adăugând că nu a existat nici un incendiu.
Pasagerii trenurilor Eurostar care urmau să călătorească au rămas în gări, nici o garnitură nu a fost blocată în tunel, a subliniat o purtătoare de cuvânt a Eurostar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?