Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Asociaţia „Rom Pentru Rom” angajează educator şi secretară


Asociația „Rom Pentru Rom” din Panciu caută persoane calificate pentru meseriile de educator-învățător și secretară pentru Centrul Educațional de Zi „Pinochio”. Persoanele interesate de activitatea de educator-învățător trebuie să fie absolvente ale unui liceu pedagogic sau să aibă studii superioare în domeniul educației, să fie cunoscătoare ale limbilor engleză și italiană, să manifeste atenție distributivă și concentrată, toate acestea în condițiile unui program de lucru de 5 zile pe săptămână, de luni până vineri, în intervalele orare 9-12, respectiv 15-18.
Persoanele interesate de postul corespunzător departamentului de secretariat și administrare birou trebuie să aibă minim 18 ani, să fie absolvente de liceu cu profil economic sau studii superioare, să cunoască foarte bine limbile engleză și italiană, să aibă cunoștințe de operare PC, de gestionare/arhivare documente, management și contabilitate primară.
Deoarece ambele activități se vor desfășura într-un centru de zi pentru copiii dezavantajați de etnie romă, o altă condiție importantă este rezistența la condițiile de stres și, mai ales, capacitatea de muncă în echipă.
Relații suplimentare se pot obține direct, la sediul Asociației „Rom Pentru Rom” , din strada Cuza-Vodă nr.25 sau la numărul de telefon 0237/275.553. De asemenea, CV-urile și scrisorile de intenție pot fi trimise la adresa: secretariat@rompentrurom.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?