Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Vrancea va sărbători Ziua Europei


Consiliul Județean Vrancea va organiza numeroase manifestări care să marcheze, pe 9 mai, „Ziua Europei”. Manifestările prilejuite de acest important eveniment sunt programate să aibă loc duminică, de la orele 9.30. Primul eveniment va avea loc la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” unde se va lansa revista „Ethosul Åžcolar” și va fi prezentată oferta școlară pentru anul 2010. Tot în aceeași locație va fi organizată și cea de-a II-a ediție a Concursului „Vacanța mea în Europa”, la care sunt invitați să participe toți elevii dornici de competiție din județ.
Între orele 10.30 – 11.30, va avea loc „Euro Crosul Vrancei”, pe traseul parcare Blocuri ANL Sud- Bulevardul București-Sala Spor-turilor din Focșani. Vor fi acordate diplome și premii în euro pentru primele trei locuri (masculin și feminin), precum și câte un premiu pentru cel mai în vârstă și cel mai tânăr concurent. Între orele 11.00 – 12.30, va avea loc concursul  „Europa în culori” –  concurs de desene pe asfalt, cu participarea elevilor din Focșani. Locul de desfășurare va fi Parcul „Nicolae Bălcescu”, din municipiu. Toți elevii participanți vor primi premii.
Începând cu orele 12.30 va avea loc concursul de graffiti „2 gether 4 Europe”, ediția a III-a. Acesta se va desfășura în Parcul „Nicolae Bălcescu”. Manifestările se vor încheia cu un spectacol artistic, ce se va desfășura în Piața Gării din Focșani, între orele 15.30-22.00. Pe scenă vor urca Ansamblul „Å¢ara Vrancei”, Bordo, Deep Central, Andreea Bălan & Petrișor Ruge, Alex, Fly Project și Puya. Între recitalurile formațiilor invitate vor fi organizate mai multe concursuri de karaoke. Spectacolul va fi prezentat de cunoscutul Cătălin Măruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?