Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Maşină de pompieri donată comunităţii de o fundaţie din Olanda


Primăria Răcoasa va primi, astăzi, o mașină de pompieri de la fundația olandeză PEP, din localitatea Bernheze. Procedura de predare-primire a autovehiculului va avea loc în cadru festiv, în prezența oficialităților locale și a celor nouă pompieri voluntari din localitatea mai sus menționată. Primarul comunei Răcoasa, Gigel Dragomir, a declarat că gestul olandezilor este unul benefic pentru localitatea pe care o conduce deoarece în comună nu exista până în acest moment o mașină de pompieri.
„Suntem extrem de bucuroși că vom primi această mașină de pompieri de la prietenii noștri din localitatea Bernheze din Olanda. Mașina este complet utilată și dotată cu tot ce este necesar pentru intervenții iar, ca element de noutate, nu are bazine de apă dar are pompe care se racordează la rețeaua de alimentare cu apă a comunei, lucru care o face mult mai eficientă decât mașinile clasice de pompieri. În numele comunității din Răcoasa le mulțumesc acestor oameni minunați pentru binele făcut comunității noastre”, a precizat primarul Gigel Dragomir.
El a mai adăugat că, până în acest moment, pentru orice intervenție a pompierilor trebuia să aștepte sosirea pompierilor din Panciu. Din momentul de față, timpii de așteptare pentru intervenție vor fi eliminați deoarece mașina de intervenție se află în Răcoasa. Primarul Gigel Dragomir a mai adăugat că, imediat după momentul festiv de predare-primire a mașinii de pompieri, va avea loc și un exercițiu de alarmare la care vor asista și oaspeții olandezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?