Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Un şut pe poartă, un gol şi …doar egal


CSM Focșani nu a reușit să treacă de o contracandidată la retrogradare, CSM Pașcani. Aseară, focșănenii au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), după un meci în care au evoluat foarte slab, s-au apropiat de puține ori de poarta ieșenilor și au marcat la singurul șut expediat pe poarta pășcănenilor. Oaspeții au deschis scorul în minutul 21. Maftei a executat o lovitură liberă, Oprea a respins în față și Åžtiubei a marcat din apropierea porții. Pe fondul unui joc anost, focșănenii au egalat spre final. Bîra a executat o lovitură liberă, Crăciun a trimis cu capul spre poartă, portarul advers a respins în față, iar Toader a înscris cu o lovitură de cap (72). Etapa viitoare, CSM Focșani se va deplasa la Piatra Neamț, pentru meciul cu formația locală, Ceahlăul II.

CSM Focșani – CSM Pașcani 1-1 (0-1)
Au marcat : Toader (72) respectiv Åžtiubei (21).
Stadion : Milcovul, spectatori : 200.
Au arbitrat : Mirel Arghir (Galați), Andrei Mateescu și Cătălin Popovici (ambii din Prahova), iar observatori FRF au fost Florin Buduroi (Brașov) și Romeo Vizireanu (Constanța).
CSM Focșani (antrenori Aurel Pastia și Adrian Toma) : Oprea – Ciornei (76 Radu), Crăciun, E. Åžtefan, Săraru – Dumitriu (69 Suvac), Bâra, Toader, Toma – Botezatu, Milea.
CSM Pașcani : Popa – Ghiviziu, Marin, Radu, Maftei (89 Munteanu), – Davidoaia, Palaghia, Topolniceanu, Bucovanu – Sandu (80 Deleanu), Åžtiubei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?