Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Două sensurii giratorii pe Bulevardul Independenţei


Primarul Decebal Bacinschi propune consilierilor locali construirea a două sensuri giratorii pe Bulevardul Independenței, la intersecțiile cu strada Mărășești și cu strada Republicii. Proiectul de hotărâre va fi discutat în ședința ordinară a Consiliului Local Focșani din 27 aprilie a.c.. Un alt proiect aflat pe ordinea de zi privește alocarea din bugetul local a 31.400 de lei pentru sărbătorirea zilei de 1 iunie și a 4.279 de lei pentru organizarea, de către Consiliul Local al Tinerilor, a proiectelor  ,,Åži curat.. și frumos… pentru parc spectaculos”, ,,Un pas spre sănătate…” și ,,Ești tânăr? Demonstrează!”.
Consilierii locali vor discuta și un proiect de hotărâre privind înființarea stației terminus pentru noua Autogară din Focșani, respectiv a capătului de traseu pe strada Mărășești numărul 72, pentru transportatorii județeni, interjudețeni dar și stabilirea rutelor de deplasare și a stațiilor de oprire pe raza municipiului. Consilierii vor mai discuta și despre reabilitarea sistemului de termoficare urbană pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterea eficienței energetice dar și despre reabilitarea termică și refacerea acoperișului Corpului 4 a Căminului pentru Persoane Vârstnice.
Pe ordinea de zi a ședinței se mai află proiectul privind aprobarea unor măsuri în domeniul salarizării pentru funcționarii publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Focșani. Un alt proiect de hotărâre se referă la asocierea Municipiului Focșani în scopul înființării Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Vrancea. Se va pune în discuție și completarea Hotărârii Consiliului Local numărul 110/267/2008 pentru aprobarea Regulamentului pentru ridicarea, transportul, depozitarea și eli-berarea vehiculelor oprite sau staționate neregulamentar, a vehiculelor expuse la vânzare fără autorizare și a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Focșani și a taxelor aferente, modificată. Consilierii locali vor discuta și proiectul privind avizarea funcționării traseelor sezoniere amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Focșani. Pe ordinea de zi este și un raport privind necesitatea alegerii formei de gestiune a activității de salubritate menajeră pe raza municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?