Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Hoţii atentează la bunurile focşănenilor


Hoții care atentează la bunurile focșănenilor nu prea au sorți de izbândă. Polițiștii au reușit în ultima perioadă să identifice destul de multe persoane suspectate că au comis infracțiuni.
În noaptea de 5 martie, oamenii legii l-au depistat în curtea societății „Mopaf” pe Cornel T., din Obrejița, în timp ce fura fier vechi. Suspectul este cercetat în stare de li-bertate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale. De asemenea, alți patru tineri  specializați în furturile din auto a fost nevoiți să dea explicații în fața oamenilor legii. Georgian L., de 21 de ani, Valentin L., de 22 de ani, Daniel C., de 17 ani și Florin F., de 22 de ani, au fost prinși în timp ce se plimbau prin Focșani cu un autotu-rism marca Dacia și care au comis mai multe furturi din autoturisme, în cartierul Sud, din Focșani.
Suspecții au fost duși la sediul poliției pentru audieri. În urma controlului efectuat asupra mașinii cu care s-au deplasat, oamenii legii au găsit trei baterii auto, un radiocasetofon, un foarfece metalic și un furtun cu care scoteau benzina din rezervoare. Suspecții au refăcut, împreună cu polițiștii, traseul pe care l-au parcurs și au indicat și toate mașinile pe care le-au spart, nouă la număr.
Băieții forțau sistemele de închidere și luau tot ce găseau în interior. În urma extinderii cercetărilor, s-a constatat că activitatea lor infracțională este destul de vastă. Polițiștii au mers și la Obrejița și au ridicat pentru cercetări din locuința unui bătrân, trei radiocasetofoane, o cutie de viteze și o baterie auto pe care tinerii le-au ascuns după ce le-au furat. În urma verificărilor în sarcina acestora au mai fost reținute alte cinci fapte de furt din autoturisme.
Totodată, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că avea asupra lui o armă albă. Gabi M. a fost depistat pe strada Aleea Căminului, din Focșani și avea asupra lui un cuțit. Un alt focșănean a dat cu ochii de oamenii legii, în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din Onasis.
Åži un tânăr din Odobești este cercetat de polițiști pentru că a furat o bicicletă din boxa unui bloc. Daniel R. este suspectat că a mai sustras bunuri. Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?