Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Elizabeth Taylor s-ar putea căsători a noua oară


Elizabeth Taylor, în vârstă de 78 de ani, s-ar putea căsători a noua oară, cu impresarul Jason Winters, în vârstă de 49 de ani, cu care are o relație de aproape trei ani, informează dailymail.co.uk. Presa americană scrie că Elizabeth Taylor s-a logodit cu iubitul ei, Jason Winters, de la agenția de impresariat artistic Sterling Winters Management. „Nu este niciun secret că ei sunt împreună de mult timp și se iubesc, așa că nu ar fi o surpriză dacă ar fi logodiți. Însă acum țin această veste doar pentru ei”, a declarat o sursă apropiată cuplului. Purtătorul de cuvânt al actriței a declarat: „În general, nu răspundem la întrebări privind relațiile ei personale, însă se știe că sunt împreună de mult timp”. Dacă speculațiile despre viitoarea căsătorie se vor dovedi adevărate, Jason Winters va deveni cel de-al nouălea soț al lui Elizabeth Taylor.
Primul soț al lui Taylor a fost moștenitorul lanțului hotelier Hilton, Conrad „Nicky” Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 și au divorțat un an mai târziu. Actrița s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în 1952, cu care a avut doi fii, Michael și Christopher. Ei au divorțat în 1957. Printre foștii soți ai lui Elizabeth s-a numărat și tatăl lui Carrie Fisher, Eddie, care a divorțat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor. Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcții Larry Fortensky, a durat cinci ani și s-a încheiat în 1996.
Însă nu numai viața amoroasă a lui Elizabeth Taylor a ținut prima pagină a ziarelor, ci și starea ei de sănătate din ultimii ani. Recent, Elizabeth Taylor a refuzat o nouă intervenție chirurgicală, în ciuda durerilor de spate, apropiații legendarei actrițe spunând că aceasta se simte deprimată și nu mai este dispusă să-și petreacă viața în spitale. Actrița le-a mărturisit prietenilor și familiei că nu mai are putere să mai suporte încă o operație, deși acuză dureri și a fost de trei ori internată de urgență în spital, de la începutul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?