Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Ciuperci marinate


Ingrediente:
1 kg ciuperci proaspete (în proporție egală ciuperci pleurotus, champinion, ghebe)
200ml ulei
5 linguri oțet
2 ardei iuți roșii
5 căței de usturoi
2 foi de dafin
Sare
Piper
pătrunjel
 
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci mai mici sau cele mai mari se tăie și se curată și se spăla foarte bine. Se pun ciupercile la fiert pentru 20 minute într-o oală împreună cu uleiul, oțetul, foile de dafin, ardeiul iute tăiat fâșii, sare și piper. Se ia oală de pe foc, se adaugă usturoiul pisat si se mai lasă ciupercile în zeamă încă 30 minute. Apoi se scurg de zeamă și se presară pătrunjel tocat mărunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?