Autorul accidentului mortal, depistat de poliţişti

0
35


Åžoferul care a acidentat o femeie de 79 de ani, la Bolotești, sîmbătă noapte, înainte de Înviere, și apoi a fugit de la locul faptei, a fost depistat de polițiști. Oamenii legii au reușit să obțină prin metode specifice, informații care au condus la identificarea șoferului. Bărbatul are 35 de ani, se numește Radian P. și este din comuna Romanu, județul Galați.
El le-a spus oamenilor legii că sîmbătă, în jurul orelor 21.40, conducea autoturismul marca Dacia Logan pe DN2D, pe direcția Focșani – Vidra. Pe la kilometrul 19 + 800 metri, în localitatea Bolotești, a trecut cu mașina peste un obstacol, care era pe partea carosabilă. Bărbatul spune că a oprit mașina, după care și-a continuat deplasarea pînă în localitatea Paltin. Aici a oprit și a efectuat reparații la autoturism. Radian este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
Polițiștii rutieri mai fac cercetări și în cazurile altor evenimente rutiere, produse din cauza unor șoferi neatenți. Luni, în jurul orelor 02.50, un tînăr de 19 ani, din Năruja, s-a răsturnat cu mopedul în șanț. Fănel F. circula pe DJ 205, pe raza localității. În urma impactului, Mioara P., care se afla cu el pe moped, a fost rănită ușor.
Åži pe raza localității Cîmpuri a avut loc un eveniment rutier, din cauza neatenției și aconsumului de alcool. Luni în jurul orelor 5.00, Cristian I., de 35 de ani, se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Åžoferul a fost testat și s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ion U., de 36 de ani, din Odobești, pasager în autoturism a fost accidentat ușor.
În seara zilei de luni, la ora 20.50, pe DJ 205 H, în afara orașului Panciu, un șofer neatent a întrat cu mașina într-o caruță. Vasile C., de 66 de ani, din Focșani, se afla la volanul unei mașini Dacia Logan. Un moment de neatenție a fost deajuns ca mașina sa să intre în coliziune cu o căruță, care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers. Stănescu C., de 21 de ani, și Geta C., de 26 de ani, ambii aflîndu-se în atelajul hipo, au fost răniți ușor.
Ieri dimineață, în jurul orelor 02.30, pe DN2L, un șofer neatent a ajuns cu mașina într-un copac. Marcel M., de 19 ani, din Umbrărești, județul Galați, se afla la volanul unui Ford Escort. Din cauza neatenției, conducătorul auto a lovit cu o roată bordura, iar apoi s-a izbit cu autoturismul de un copac de pe marginea drumului. Un tînăr de 17 ani, care îl însoțea pe șofer, a fost rănit ușor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here