Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Liliana Mincă şi-a depus candidatura din partea PSD+PC pentru Colegiul 19 din Capitală



Conservatoarea Liliana Mincă și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura din partea Alianței PSD+PC pentru Colegiul 19 Camera Deputaților din Capitală. Înainte de a-și depune candidatura, Liliana Mincă a mărturisit că este emoționată și nu vrea să-și dezamăgească familia, alături de care, de altfel, a venit la BEM.
Liliana Mincă a declarat că și-a depus candidatura în Vinerea Mare pentru că a ținut post și dorește să le transmită alegătorilor că sufletul său este curat.
„Haideți să-i sancționăm (n.r.- pe cei de la putere) odată pentru totdeauna”, a spus Mincă. Ea i-a urat succes contracandidatei sale de la PD-L, Teo Trandafir, adăugînd că va urma o campanie electorală între doamne, pe proiecte, o campanie civilizată.
În Colegiul 19 pentru Camera Deputaților din București sînt organizate alegeri parlamentare parțiale după ce postul de deputat a devenit vacant prin plecarea fostului lider conservator Daniela Popa ca membru în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Scrutinul se va desfășura pe 25 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?