Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

TVR riscă să devină un fel de OTV


Purtătorul de cuvînt al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat, ieri, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, că respingerea de către Parlament a raportului de activitate pe anul 2008 al Societății Române de Televiziune (SRTV) riscă să transforme postul public de televiziune într-un fel de OTV.
„Cred că vor asista la transformarea TVR într-un OTV și asistăm la o politizare, din păcate fără a vedea o reacție din partea societății civile, deși de ani de zile PD-L, prin Raluca Turcan și ceilalți înaintași ai lor, discutau despre depolitizarea instituțiilor media care sunt finanțate din bani publici. Dar sigur, ei discută despre depolitizare doar cînd sînt în opoziție, cînd sînt la putere nu mai discută despre depolitizarea lor, ci despre transformarea acestor activități într-o dictatură mediatică”, a afirmat Radu Moldovan.
Plenul reunit al Parlamentului a respins, marți, raportul de activitate și contul de execuție bugetară al SRTv pe anul 2008. Pentru respingerea raportului s-au pronunțat 195 de parlamentari, împotriva respingerii au fost 78, iar trei s-au abținut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?