Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Băncilă: „Nu avem obiectiv promovarea, ci o clasare cît mai bună“


FC Panciu pregătește cu mare atenție confruntarea de mîine cu Rapid CFR Suceava, din cadrul etapei a XX-a din liga a treia la fotbal. Prin vocea directorului tehnic, Damian Băncilă, păncenii au anunțat că nu și-au fixat ca obiectiv promovarea în eșalonul al doilea al fotbalului românesc, ci o clasare cît mai bună. „Vom avea un meci greu mîine, sucevenii fiind în creștere de formă după 2 – 3 meciuri nereușite, rezultatul cu Brăila nefiind o pură întîmplare. Ei se cunosc foarte bine, joacă împreună de la județ, sînt un grup foarte unit completat de jucători cu un bagaj fotbalistic foarte mare veniți de la Cetatea Suceava. Ne dorim toate cele trei puncte de la acest meci mai ales că ne-am apropiat foarte mult de Brăila, conjunctura rezultatelor bune din tur și pregătirea foarte bună făcută în iarnă de face să ne dorim cei mai bun din fiecare meci. FC Panciu este o grupare fără tradiție în fotbal, însă e dornică de afirmare. Avem un grup de jucători tineri, cu oamenii din jurul echipei entuziaști, nu avem ca obiectiv neapărat promovarea în liga a II-a, dar dacă se poate nu ne dăm la o parte. Oricum obiectivul nostru este o clasare cît mai sus pe podiumul clasamentului ligii a treia. Sigur îi vom obosi pe cei de la Brăila și în final Panciu se va afla pe locul 1” a declarat pentru sportsuceava.ro, Damian Băncilă, directorul tehnic al formației FC Panciu. În tur, păncenii au cîștigat cu 2-1 în nordul Moldovei, golurile victoriei fiind marcate de atacantul Dănuț Dobrescu. Arbitru partidei de mîine va fi Adrian Vizireanu, iar asistenți sînt Vasile Popescu și Adrian Grama. Observatori din partea Federației Române de Fotbal sînt Aurel Gheorghe din Piatra Neamț și Marin Iancu din Prahova. Programul etapei (mîine, ora 17.00):
FC Panciu – Rapid CFR Suceava, Cetatea Tg. Neamț – Dunărea II Galați (se joacă sîmbătă), CF Brăila – Aerostar Bacău, Sporting II Vaslui – Poli Galați, Petrotub Roman – Ceahlăul II P. Neamț, Oțelul II Galați – CSM Pașcani,
CS Gura Humorului – Willy Bacău (0-3). Pambac Bacău va sta, deoarece adversara sa, Rarăul Cîmpulung Moldovenesc s-a retras din campionat în tur din cauza problemelor financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?